TOFDATA version 7.07

Besvar
Lasse Nielsen
Indlæg: 46
Tilmeldt: fre jan 13, 2017 3:49 pm

TOFDATA version 7.07

Indlæg af Lasse Nielsen » tirs jun 26, 2018 10:23 am

Den nye version 7.07 er opdateret med diverse data, som er fremkommet det seneste halvår.

Tofdata er denne gang er udvidet med 8 skilling af 1858 udgaven, med bølgelinier i hjørnerne. (Tegninger til denne værdi var tidskrævende at udføre, da alle 8-taller på de i alt 200 forskellige anvendte klicheer er forskellige).

Installation: Som med de foregående versioner, skal de to filer TOF707.EXE og TOF707.DAT overføres til skrivebordet, hvorefter programmet startes ved dobbeltklik på TOF707.EXE. Eventuelt kan man derefter fjerne gamle Tofdata filer. (Dette er ikke en nødvendighed). Hvis man ikke allerede er fortrolig med programmet, anbefales det, at man efter start af programmet, som det første, trykker på F1 og læser informationen.

PS. Funktionstasterne F1-F12 bruges meget i programmet. På mange nyere bærbare computere skal man trykke samtidigt på både en ”Fn”-tast og på funktionstasten, hvilket kan være ret irriterende. Dette kan ændres ved, at man i computerens BIOS ændrer ”Hotkey mode” (eller noget lignende) fra Enablet til Disablet. (Hvordan man får adgang til BIOS afhænger af computermodellen, søg hjælp hertil).

God fornøjelse med programmet.

Lasse Nielsen

Besvar

Tilbage til "IT"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 0 gæster